Sve o virtuelnom svetu!!

PrijemKalendarFAQ - Često Postavljana PitanjaTražiLista članovaKorisničke grupeRegistruj sePristupi

Aladdin, Igra za sva vremena! 5 4 4
Delite | 

Aladdin, Igra za sva vremena!

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole 
Idi na stranu : 1, 2  Sledeći
AutorPoruka
Digsy Gamer
Admin

Broj poruka: 140
Datum upisa: 17.11.2011

PočaljiNaslov: Aladdin, Igra za sva vremena!   Sub Nov 26, 2011 5:06 pm

Definitivno!
Izdavac:Sega
Platforme:Arkadni aparat, ali segina vrezija, SNES, Sega Mega Game
Zanr:Avantura/Akcija po Disnijevom ladinu
Vazna napomena:Igra je stara 26 godina!!!

Grafika:Za ovo vreme, podsmesljiva, za ono vreme, izvanredna! Smile Sada bi smo mogli da je opisemo kao malo bolju verziju pixel grafike Laughing tada je to bio graficki pojam, kao danas PhyX Nvidin sistem Smile Pozadine i tereni su vrlo lepo nacrtani,a i sam aladin ima za to vreme zavidan broj detalja

Gameplay:Odlican!!!!!! Toliko je dobar, da cak i u danasnjim vremenima drzi paznju gamera sirom sveta.Mozda im ne drzi paznju kao recimo Cod ili NBA2K, ali sigurno vecina njih voli da ponekad upali Aladdina,kome smo ja i Dzoni dali nadimak od miloste Budjadin lol! . Nego, da opisem gameplay... Kroz celu igru je potrbna dobra koncentracija, jer ima dosta skokova,provlacenja izbegavanja, i naravno borbe s neprijateljima. U igri su takodje 4 Bossa-Neki debeli Cuvar, Utvara iz mocvare, Zli duh i naravno Dzafar u poslednjem nivou. Nivou nisu jednolicnu, naprotiv svaki je vrlo zanimljiv

Zvukovi: stari flash zvukovi odlicno uklopljeni u back-ground.Takodje nema zvucnih bagova tipa zvuk kasni za slikom Very Happy

Ocena:10/10;5/5 LEGENDARNA Igra cheers cheers king

Izvinite sto nisam vise screenova, nema ih bas puno dobrih Neutral

http://www.youtube.com/watch?v=ANFDSzmBq7o[youtube]

Ja, kaoi ni ostali korisnici Win7 ne mozemo uzivati u Aladdinu, na moju iskrenu dusevnuu zalost Crying or Very sad Crying or Very sad
Zato, XP-ovci uzivajte! Very Happy

Poslednji izmenio Digsy Gamer dana Ned Dec 04, 2011 6:15 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://pcserbia.forumsr.com
Dzoni
Admin

Broj poruka: 137
Datum upisa: 21.11.2011

PočaljiNaslov: Re: Aladdin, Igra za sva vremena!   Ned Nov 27, 2011 3:30 pm

E Digsy evo ti plus za ovo.Verujes ili ne, bas sam krenuo da uradim jedan za Aladdina al sam video tvog.Odlican review i potpuno se slazem.Usput, eto vam ga na Win7 korisnici Twisted Evil Twisted Evil

Takodje, kada bi bacili jabuku(u ovoj igri)i kada bi se odbila od noz ili mac, prepolovila bi se.Igra je prepuna takvih kako da kazem "sitnica" koje ne bi ni primetili da ne obratite paznju, ali je to za to vreme pokazivalo VRHUNSKI trud.Takodje kada bacite jabuku i pauzirate igru, kod jabuke cete videti 3 frejma, a vecina SADASNJIH igara ima po jedan frejm za sve.(ovo o frejmovima sam samo procitao na netu, ali eto)Sve u svemu ODLICNA igra. afro
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Digsy Gamer
Admin

PočaljiNaslov: Re: Aladdin, Igra za sva vremena!   Ned Nov 27, 2011 5:29 pm

Dzoni ::
E Digsy evo ti plus za ovo.Verujes ili ne, bas sam krenuo da uradim jedan za Aladdina al sam video tvog.Odlican review i potpuno se slazem.Usput, eto vam ga na Win7 korisnici Twisted Evil Twisted Evil

Takodje, kada bi bacili jabuku(u ovoj igri)i kada bi se odbila od noz ili mac, prepolovila bi se.Igra je prepuna takvih kako da kazem "sitnica" koje ne bi ni primetili da ne obratite paznju, ali je to za to vreme pokazivalo VRHUNSKI trud.Takodje kada bacite jabuku i pauzirate igru, kod jabuke cete videti 3 frejma, a vecina SADASNJIH igara ima po jedan frejm za sve.(ovo o frejmovima sam samo procitao na netu, ali eto)Sve u svemu ODLICNA igra. afro

Da, evo jos jedan detalj sto se framova tice- zgazite na onaj zar u prvom nivou, pauzirajte igru, i kod vatre koja izlazi zapazicete cak 4!!!!!!!!
E al izgleda da ima resenje i za nas savremene Laughing . Postoji emulator DosBox koji emulira upravo DOS igre kakva je Aladdin.
Jedini problem je sto je emulator toliko truo da se sve mora raditi kontrolama preko tastature,kao u 90-ima Rolling Eyes Laughing
Al vala,za Budjadina, sve sto treba cheers

Nazad na vrh Ići dole
Undead1
Senior Gamer
Senior Gamer

Broj poruka: 74
Datum upisa: 19.11.2011

PočaljiNaslov: Re: Aladdin, Igra za sva vremena!   Ned Nov 27, 2011 5:33 pm

BUDJADIN! Hahahahah pokido sam se od smeha lol! lol!
Igra je skroz gotivna! Very Happy. Dopadljiva grafika, zarazan gameplay, simpaticni zvukovi-sve je na mestu.Samo mala ispravka za Digsy-ja nije star 26 vec 21 god. Al nema veze, sve jedno je star-a Odlican

PS:Digsy i od mene dobijas + za super temu Wink
Nazad na vrh Ići dole
Digsy Gamer
Admin

PočaljiNaslov: Re: Aladdin, Igra za sva vremena!   Ned Nov 27, 2011 5:37 pm

Pa hvala, misim sta reci lol!
Nego da stavim jos jedan zavidan detalj- kad doskocite na zemlju, pogledajte kako je dobro uradjena prasina koja se digne, i jos bez ikakvih baagova tipa da se ne digne ili da kasni u odnosu za vama.
Sta bi bilo kad bi danasnjih dana za igru bile + ovakve sitnice, ali ipak je to pre 21(znam,ne 26 Laughing ) god.tada su neki detalji koje danas ni ne primecujemo govorili mnogo o igri
Nazad na vrh Ići dole
MladenMaki
Elite Moderator

Broj poruka: 67
Datum upisa: 22.11.2011

PočaljiNaslov: Re: Aladdin, Igra za sva vremena!   Ned Nov 27, 2011 5:39 pm

Jao ja sam igro isto Aladdina samo onog za SNES koji je izdat par godina kasnije.Znam da je taj imo bolju grafiku, ali je po svim rewiovima ovaj Aladdin bolji. Sada cu da ga probam jer imam XP pa mogu Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Undead1
Senior Gamer
Senior Gamer

Broj poruka: 74
Datum upisa: 19.11.2011

PočaljiNaslov: Re: Aladdin, Igra za sva vremena!   Ned Nov 27, 2011 5:41 pm

Bolji je SEGIN i po rewiovima i po praksi(igrali smo ja i moj drug kod njega). Misim jeste da taj ima bolju grafiku ali je izdat par godina kasnije sto dosta znaci.Mada i nema realno neke velike razlike, ali ipak- original is original Smile
Nazad na vrh Ići dole
MladenMaki
Elite Moderator

PočaljiNaslov: Re: Aladdin, Igra za sva vremena!   Ned Nov 27, 2011 9:11 pm

Upravo sam odigro i mogu da kazem da je igra Zarazna i dobra Very Happy trenutno sam zaglavljen kod nivoa s lavom u nekoj pecini, ali kojim tempom igram verujem da cu je sutra preci
Nazad na vrh Ići dole
Digsy Gamer
Admin

PočaljiNaslov: Re: Aladdin, Igra za sva vremena!   Pon Nov 28, 2011 12:09 pm

MladenMaki ::
Upravo sam odigro i mogu da kazem da je igra Zarazna i dobra Very Happy trenutno sam zaglavljen kod nivoa s lavom u nekoj pecini, ali kojim tempom igram verujem da cu je sutra preci

Uh...ako si se zaglavio kod lave ne ocekuj da ces brzo preci, jer su 2 nivoa posle nje duplo teza.... Videces kolko je tezak tek nivo u palati pa bos zli duh kog kontrolise onaj papagaj.....nije bas laka igra
Nazad na vrh Ići dole
Dzoni
Admin

PočaljiNaslov: Re: Aladdin, Igra za sva vremena!   Pon Nov 28, 2011 12:11 pm

Haha igra je duplo teza od MNOGIH danas..a da te ispravim nije neki debeli vec glavni strazar, Razoul(Digsy)
Nazad na vrh Ići dole
Digsy Gamer
Admin

PočaljiNaslov: Re: Aladdin, Igra za sva vremena!   Pon Nov 28, 2011 12:17 pm

Haha igra je duplo teza od MNOGIH danas..a da te ispravim nije neki debeli vec glavni strazar, Razoul(Digsy)

Pa nisam bas upucen u film Aladdin. A i davno bese moje poslednje igranje Aladdina Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Dzoni
Admin

PočaljiNaslov: Re: Aladdin, Igra za sva vremena!   Pon Nov 28, 2011 12:19 pm

Digsy Gamer ::

Pa nisam bas upucen u film Aladdin. A i davno bese moje poslednje igranje Aladdina Crying or Very sad

Odma idi gledaj...kako bre to da nisi gledao aladdina bre Razz
Nazad na vrh Ići dole
Digsy Gamer
Admin

PočaljiNaslov: Re: Aladdin, Igra za sva vremena!   Pon Nov 28, 2011 7:57 pm

Digsy Gamer ::

Odma idi gledaj...kako bre to da nisi gledao aladdina bre Razz

Ma gledo sam bre naravno Razz Nego davno bese pre 7 god il tako nesto pa sam sve pozaboravljao a moram da priznam da me nestyo i ne intersuje Razz
Nazad na vrh Ići dole
MladenMaki
Elite Moderator

PočaljiNaslov: Re: Aladdin, Igra za sva vremena!   Ned Dec 04, 2011 12:37 pm

Jedva sam je preso Very Happy Duze mi trebalo nego za MW3 Very Happy Uzsn su teski predposldnji u palati i onaj pre njega u lampi Smile Poslednji i nije toliko
Nazad na vrh Ići dole
Dzoni
Admin

PočaljiNaslov: Re: Aladdin, Igra za sva vremena!   Ned Dec 04, 2011 2:57 pm

Haha mene je igra mnogo zezala u poslednjem nivou, kad Dzafar baca onaj stap iz zadnjice..malo glupo al ae Very Happy
Nazad na vrh Ići dole

Aladdin, Igra za sva vremena!

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh 
Strana 1 od 2Idi na stranu : 1, 2  Sledeći

Similar topics

-
» Zemlja pre vremena (sinhronizovano) - Crtani film
» igra kaladonta
» Koliko vremena provodite ispred TV-a?
» Američki fudbal za svakoga i sve-Running back- igrač sa najviše modrica po utakmici
» Igra istine :D

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
PC Serbia  :: PC Zone :: PC-