Sve o virtuelnom svetu!!

PrijemKalendarFAQ - Često Postavljana PitanjaTražiLista članovaKorisničke grupeRegistruj sePristupi

Delite | 

"Treperenje ekrana"

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole 
AutorPoruka
Dzoni
Admin

Broj poruka: 136
Datum upisa: 21.11.2011

PočaljiNaslov: "Treperenje ekrana"   Sub Dec 31, 2011 1:45 pm

Vec neko vreme, nestaje mi slika na monitoru, u sred lupam igre ili surfovanja.Sad, kad god udjem na youtube ili BILO STA (bilo kakav video da otvorim) komp mi se ili restartuje ili dobijem plavu sliku na kojoj pise da je kriv ati2dvag i da moram da restartujem kompjuter pokusao sam reinstalaciju drajvera ali nije uspelo pa ako vi znate neki nacin da ovo resim recite Smile.
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Dzoni
Admin

PočaljiNaslov: Re: "Treperenje ekrana"   Sub Dec 31, 2011 3:46 pm

Evo opet ja xD samo da kazem da se pogorsalo jer posle drndanja sa driverima itd itd opet ukljucih Youtube kad ono komp poce nenormalno da se restartuje na kraju sam morao da idem u safe mode pa u system restore i sad se plasim da probam jel resilo famozni Youtube...(i svaki video)
Nazad na vrh Ići dole
Undead1
Senior Gamer
Senior Gamer

Broj poruka: 74
Datum upisa: 19.11.2011

PočaljiNaslov: Re: "Treperenje ekrana"   Ned Jan 01, 2012 6:12 pm

Dzoni ::
Evo opet ja xD samo da kazem da se pogorsalo jer posle drndanja sa driverima itd itd opet ukljucih Youtube kad ono komp poce nenormalno da se restartuje na kraju sam morao da idem u safe mode pa u system restore i sad se plasim da probam jel resilo famozni Youtube...(i svaki video)

treba mi dosta vise detalja:
koji ti je model graficke(sve reci)
model ekrana
procesor
NAPAJANJE(dosta je vazno)
i da, da li se problem desava SAMO kad gledas klip ili i u drugim situacijama? Smile
Nazad na vrh Ići dole
Dzoni
Admin

PočaljiNaslov: Re: "Treperenje ekrana"   Ned Jan 01, 2012 8:17 pm

Graficka ATI RADEON 2400 HD
Procesor Intel Celeron dual core na 1.6
Samo kad gledam klip.
Za napajanje cu ti reci kad vidim :S
Nazad na vrh Ići dole
Undead1
Senior Gamer
Senior Gamer

Broj poruka: 74
Datum upisa: 19.11.2011

PočaljiNaslov: Re: "Treperenje ekrana"   Pon Jan 02, 2012 12:24 am

Samo kad gledam klip.

Updateuj za pocetak apsolutno sve drivere koje mozes (vidi sve u device menager)
Vrlo mi otezava to sto imas XP... Rolling Eyes
sutra idem kod brata koji ima XP pa cu da vidim kako se to sto sam mislio da ti preporucim radi u XP-u. Very Happy
Uglavnom, ako ti nesto znaci, mislim da je problem izazvan vezom napjanja i graficke(mada se ostavlja mogucnost da ima veze sa ekranom, mada neverujem zbog tih restartova).
Nego treba mi jos jedna informacija:
Dali si u skorije vreme igrao neku JAKU igru koju ne podrzavas bas najbolje, ili si koristio Game Buster ili sl.
opisi mi malo vise celu situaciju, bitan je svaki detalj ako zelis dobru pomoc Very Happy [/quote]
Nazad na vrh Ići dole
Digsy Gamer
Admin

Broj poruka: 139
Datum upisa: 17.11.2011

PočaljiNaslov: Re: "Treperenje ekrana"   Pon Jan 02, 2012 12:33 am

Undead1 ::
Samo kad gledam klip.

Updateuj za pocetak apsolutno sve drivere koje mozes (vidi sve u device menager)
Vrlo mi otezava to sto imas XP... Rolling Eyes
sutra idem kod brata koji ima XP pa cu da vidim kako se to sto sam mislio da ti preporucim radi u XP-u. Very Happy
Uglavnom, ako ti nesto znaci, mislim da je problem izazvan vezom napjanja i graficke(mada se ostavlja mogucnost da ima veze sa ekranom, mada neverujem zbog tih restartova).
Nego treba mi jos jedna informacija:
Dali si u skorije vreme igrao neku JAKU igru koju ne podrzavas bas najbolje, ili si koristio Game Buster ili sl.
opisi mi malo vise celu situaciju, bitan je svaki detalj ako zelis dobru pomoc Very Happy

[/quote]
Ma ovo je kao da trazimo iglu u plastu sena, ima jedno 10000 mogucnosti zasto se to desava. Kao prvo bi se ja zapitao dali je uopste problem HARDVERSKOG porekla... mozda se nesto desava sa softwerom. Ja bi ti Dzoni preporucio za pocetak skeniranje celog kompa, pa updateovanje drivera... i kao sto rece Undead treba skroz detaljno da nam opises:
Sta si tacno radio kad je pocelo da se desava, kada je pocelo, dali si imao neke zahtevne programe, dali je komp pokazivao neke druge teskoce....... Smile
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://pcserbia.forumsr.com
Dzoni
Admin

PočaljiNaslov: Re: "Treperenje ekrana"   Pon Jan 02, 2012 9:48 am

affraid Posle jos jednog dana je*a*ja sa driverima, restartovanja, windows default drivera itd(kad sam imao windows default drivere radio je youtube ali ne i igrice), i tako deinstaliraj apdejtuj itd itd itd i kad sam po poslednji put restartovao komp, nesto se desilo i kad sam se ulogovao odjednom je nestala slika i pojavila se kao za instalaciju windowsa, vratila se i rade i igrice i youtube.Mora da mi je Deda Mraz to popravio kao poklon za 2012 Smile
Nazad na vrh Ići dole

"Treperenje ekrana"

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
PC Serbia  :: PC Zone :: Tutorijali-