Dzoni Admin

Broj poruka: 136 Points: 674 Reputation: 2 Datum upisa: 21.11.2011 Lokacija: Gledam u tebe kroz prozor.
 | Naslov: Spamovanje Čet Jan 12, 2012 4:52 pm | |
| Zamolio bih sve clanove foruma(stare i nove)da NE spamuju.
Zasto??
Zato sto
1.Spamovanjem cinimo forum neurednim. 2.Spamovanje je potpuno nepotrebno, jedna tema je dovoljna za jedan tutorial, naslov itd.... 3.Gomila bespotrebnih tema i neuredan forum nece privuci nove clanove, koji su uvek trazeni i dobrodosli.
Zato bih vas zamolio da ne spamujete forum, a ja(i drugi admin i modovi) cemo se potruditi da spamove obrisemo, a ako preterano spamujete sledi BAN.
|
|
Digsy Gamer Admin

Broj poruka: 139 Points: 784 Reputation: 7 Datum upisa: 17.11.2011 Lokacija: Ispred tebe
 | Naslov: Re: Spamovanje Čet Jan 12, 2012 7:33 pm | |
| | Dzoni :: | Zamolio bih sve clanove foruma(stare i nove)da NE spamuju.
Zasto??
Zato sto
1.Spamovanjem cinimo forum neurednim. 2.Spamovanje je potpuno nepotrebno, jedna tema je dovoljna za jedan tutorial, naslov itd.... 3.Gomila bespotrebnih tema i neuredan forum nece privuci nove clanove, koji su uvek trazeni i dobrodosli.
Zato bih vas zamolio da ne spamujete forum, a ja(i drugi admin i modovi) cemo se potruditi da spamove obrisemo, a ako preterano spamujete sledi BAN.
|
pazi, za spamovanje ne moze ici bas BAN( osim ako je spam tipa da neko otvori temu ,,JA SAM CAR,, i sl. i da to ponavlja) ali mogu ici opomene.E sad, ako neko bas samo i totalno spamuje, prvo ce dobiti poslednju opomenu, pa ako i posle nastavi onda tek ide BAN i to ne trajni, ako u spamu nije bilo vredjannja i sl. naravno |
|
Revolutioner

Broj poruka: 8 Points: 38 Reputation: 0 Datum upisa: 12.01.2012
 | Naslov: Re: Spamovanje Pet Jan 13, 2012 11:59 am | |
| e ljudi sta se sve ovde izdesavalo, toliko ima postova svadje odjednom nisam sve ni uspeo da procitam? i ko je ovaja moron sto nas sve vredja?  |
|
Digsy Gamer Admin

Broj poruka: 139 Points: 784 Reputation: 7 Datum upisa: 17.11.2011 Lokacija: Ispred tebe
 | |
Dzoni Admin

Broj poruka: 136 Points: 674 Reputation: 2 Datum upisa: 21.11.2011 Lokacija: Gledam u tebe kroz prozor.
 | Naslov: Re: Spamovanje Pet Jan 13, 2012 12:18 pm | |
| Nemoj ti nista da brines Revolutioner.Preduga prica, a i nije za javnost.Sada cemo mi sve lepo pocistiti, on je banovan, i sve ce se vratiti u normalu.Uzivaj  |
|